Посвята у першокурсники з нагоди Міжнародного дня студента

17 листопада, в Інституті післядипломної освіти та довузівської підготовки, в Міжнародний день студента, відбувся урочистий дебют першокурсників-бакалаврів спеціальностей 016 Спеціальна освіта (016.01 Логопедія), 053 Психологія (ОП «Дитяча психологія та психологічна практика”), 281 Публічне управління та адміністрування! Організатором дійства стала кафедра професійної освіти та інноваційних технологій (доктор історичних наук, професор Кіндрачук Надія Михайлівна).

Захід розпочався із подяки Збройним Силам України за їхню мужність і відвагу, за захист Батьківщини та за можливість проведення даного заходу!

З вітальними словами та побажаннями ПЕРЕМОГИ та МИРУ, успіху в професійній реалізації, до студентів звернувся проректор університету з науково-педагогічної роботи  Лапковський Едуард Йосипович та директор Інституту  Нагорняк Михайло Миколайович!

Представлені урочистості проходили в формі змагань між студентами. Першим проходив конкурс «Візитка», головна мета якого полягала у презентації своєї спеціальності та її актуальності в суспільстві. Групи представили назву, логотип та девіз своєї команди, паралельно здійснили показ слайд-шоу із відображенням різнобіччя свого студентського життя, як в стінах університету, так і поза його межами.

Під час наступних двох конкурсів («Життя у ритмі танцю» та «Сам собі режесер») юні таланти через акторську майстерність, хореографічну пластику та костюмоване шоу, продемонструвати свій творчий потенціал та харизму. Студенти власноруч долучилися до проектування та виготовлення великої кількості тематичних декорацій, які використовувалися ними під час оформлення сцени та самого виступу учасників змагань.

Вказаний захід був сповнений повагою та шаною до своєї країни і свого народу. Під час виступів студентів лунали, наповнені патріотичним змістом вірші та пісні, слова яких прославляли самобутність української нації та незалежність та соборність Української держави!

Завершення дійства ознаменувало проголошення «Клятви студента» з обіцянкою бути гідними високого звання студента Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Із запашним короваєм та українським вишитим рушником, першокурсників тепло прийняли в університетську СІМ’Ю, в міцну університетську РОДИНУ!