Запеклі хроніки війни: відвертий діалог бійців зі студентською молоддю

22 лютого 2024 р. студенти кафедри долучилися до заходу, організованого Навчально-виробничою лабораторією виховної та психолого-педагогічної роботи з реалізації комплексно-цільової програми з національно-патріотичного виховання для студентів, створеної на базі НВЛВППР та затвердженої Вченою радою університету 27 вересня 2023 року.

На зустріч зі студентами прийшов військовий ветеран Добровольчого Українського Корпусу, керівник Всеукраїнського ГО «Добровольчий Український Корпус», позаштатний радник голови обласної військової адміністрації з питань учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, добровольців в зоні проведення АТО/ООС, помічник депутата обласної ради Віталій Мартинов (псевдо «Віктор Тихенький»).

Теми комунікації бійців з аудиторією: «Запеклі хроніки війни: тяжкі уроки війни та відвертий діалог бійців зі студентською молоддю», «Особливості спілкування з військовослужбовцями і військовими ветеранами та типові зміни у поведінці військових».

Потреба у таких зустрічах була підтверджена десятками різнопланових питань до військових ветеранів ЗСУ від студентської аудиторії та побажаннями щодо подальших аналогічних зустрічей. Заплановані заходи розробляються та організовуються працівниками лабораторії на засадах системності, методичного забезпечення, у співпраці з навчальними структурними підрозділами та створеною ініціативною групою.

Шана, повага і вдячність нашим військовим!💙💛