У Прикарпатському університеті стартувала соціальна ініціатива «Наше здоров’я»

1 грудня, відбулася онлайн-лекція завідувача кафедри біохімії та біотехнології факультету природничих наук нашого університету, доктора біологічних наук, професора Володимира Лущака та онлайн-заняття з лікувальної гімнастики (дихальні вправи, вправи для хребта) від кандидатки наук з фізичного виховання і спорту, доцентки кафедри фізичної терапії, ерготерапії факультету фізичного виховання і спорту Лілії Войчишин у рамках нової соціальної ініціативи Центру студентського розвитку та кафедри фізичної терапії, ерготерапії та факультету психології «Наше здоров’я».

Детальніше: https://pnu.edu.ua/blog/2021/12/01/34681/

«Ми хочемо допомогти зекономити кошти на ліках за рахунок того, щоб уважнішими бути до свого здоров’я. І ми розпочинаємо нашу зустріч із нашим колегою, який багато років займається багатьма проєктами, які пов’язані прямо чи дотично із нашим здоров’ям, починаючи від геропротекторів, закінчуючи багатьма іншими важливими проблемами, які супроводжують наше здоров’я. Зокрема останній проєкт, який  реалізується з румунськими колегами, що стосується діабету, ожиріння та надлишкової ваги. Мова йде про завідувача кафедри біохімії та біотехнології, доктора біологічних наук, професора Володимира Лущака», – пояснив мету ініціативи ректор ПНУ Ігор Цепенда.

Зауважимо, що 2017 року в рамках реалізації проєкту кафедри професійної освіти та інноваційних технологій “Університет для всіх” професор Володимир Лущак прочитав лекцію «НЕСЕКРЕТИ ЗДОРОВОГО ДОВГОЛІТТЯ» : https://kpoit.pnu.edu.ua/2017-%d1%80/