Подяки Департамента освіти та науки Івано-Франківської міської ради викладачам кафедри

27 грудня 2019 року в університеті відбулася конференція трудового колективу за підсумками діяльності в 2019 році.
Ректор університету Ігор Цепенда підсумував результати діяльності університету в році, що минає: «Нині Прикарпатський є першим серед закладів вищої освіти України за рейтингом SCImago, складовими якого є наукові результати, інноваційна та соціальна діяльність. Також наш університет і надалі залишається лідером серед закладів вищої освіти в регіоні».
Ректор університету, професор Ігор Цепенда відзначив кращих представників професорсько-викладацького складу відомчими нагородами МОН України та університету, Почесними грамотами та грамотами Івано-Франківської ОДА та Івано-Франківської обласної ради, Подяками МОН України, університету та Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.
Серед них – доценти кафедри Володимир Мицько і Юрій Сидорик .
За високий професійний рівень проведення презентаційного меседжу “Психічне здоров’я учнів: як не прогавити найважливіше”, “Ознаки депресії та соціальної тривоги у дітей”, “Поведінкові розлади у дітей” на серпневих педагогічних студіях для педагогів-організаторів закладів середньої освіти вони були нагороджені подяками Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради.
Щиро вітаємо колег і пишаємося їх здобутками!