Співпраця кафедри та педагогічного колективу Ліцею № 23 імені Романа Гурика

5 грудня 2019 року доцент кафедри В.М. Мицько прочитав лекцію “Ознаки розладів соціальної тривоги та депресії в учнів середньої і старшої школи” для педагогічного колективу Ліцею № 23 імені Романа Гурика.

Їй передувало вітальне слово директора Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки університету професора Михайла Нагорняка про можливості співпраці ЗЗСО й університету.
Активна, насичена інформативно, змістовно й емоційна атмосфера лекції викликала щире захоплення учасників і бажання співпрацювати й надалі.
Інженер-програміст Центр інноваційних освітніх технологій «PNU-EcoSystem», в якому відбулася лекція, Михайло Котик і завідувач кафедри Оксана Джус (Oksana Dzhus) розповіли про можливості Центру у сфері фахового зростання педагогів, а також запросили до участі в Афілійованому міні-EdCamp Burshtyn 2020 «Нова українська школа: початкова – середня – вища. Синергія в дії», де Центр інноваційних освітніх технологій «PNU-EcoSystem» виступатиме родзинкою цього популярного вчительського заходу України.
Реєстрація: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdjVTf8TypYS7iwc…/viewform…