Участь завідувача кафедри Оксани ДЖУС у науково-практичній конференції

1 грудня 2023 р. завідувач кафедри Оксана ДЖУС взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю “Проблеми утвердження в учнівської і студентської молоді української національної і громадянської ідентичності”, організованій

Національною академією наук України, Національною академією  педагогічних наук України, Інститутом проблем виховання НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України, Інститутом історії України НАН України, Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника (творча навчально-наукова лабораторія «Гірська школа Українських Карпат»), Університетом Адельфи (Нью-Йорк, США) та ін. інституціями України.

Метою конференції стало обговорення проблем, тенденцій та пошуку шляхів формування в учнівської та студентської молоді української національної та громадянської ідентичності.

Професор Оксна ДЖУС виступила на пленарному засідання з темою “Лідерство й інновації як чинники формування національної і громадянської ідентичності”.

ПРОГРАМА 1.12. 2023_Джус О.В._пленарне засідання НАПН України

Детальніше: https://ipv.org.ua/2023/conference-01-12-2023-2/?fbclid=IwAR3kYhIMkGVfVKw3tOlx4MGEmuWfxj-S4Gy89PB-_AoV5EQqg8EHKFESUMc