Стипендійна програма “Освіта задля успіху українців. Освітня політика та освітні технології для післявоєнної України”

Упродовж 15 вересня -21 жовтня 2023 р. завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Оксана ДЖУС виборола грант на навчання у стипендійній програмі Київської школи державного управління імені Сергія Нижного «Освіта задля успіху українців. Освітня політика та освітні технології для післявоєнної України».

“Освіта задля успіху українців” — унікальний курс під керівництвом Лілії ГРИНЕВИЧ та провідних експертів сфери, який дозволив кожному учаснику розробити проєкти реалізації освітніх змін, які можна буде впровадити на рівні закладу освіти, місцевої громади або власної організації.

Цей курс був створений для лідерів змін в освіті, щоб допомогти замотивованим експертам брати участь у творенні й впровадженні освітньої політики на національному, місцевому і державному рівнях.
Захист 35 проєктів відбувся за участю міністра освіти Оксена ЛІСОВОГО, представників МОН України,  депутатів: Ігор ХВОРОСТЯНИЙ, Антон ГЕРАЩЕНКО, Роман ГРИЩУК, Сергій КОЛЕБОШИН, Олександр ГОНЧАР, громадських діячів і випускників попереднього набору стипендійного курсу за модерації Лілії ГРИНЕВИЧ, і був орієнтований на ребрендинг якості освіти в Україні. 
Фінальною працею, розробленею і презентованою спільно з Артемом ДУДКОЮ, став проєкт “Реалізація інституційної спроможності професійної спільноти асистентів учителів”. 
Працюємо над втіленням його у життя!