Урочисте вручення дипломів бакалаврам-логопедам!

Урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра випускників спеціальності 016.01 Спеціальна освіта (Логопедія), підготовка яких здійснювалася кафедрою професійної освіти та інноваційних технологій, відбувають вже втретє в історії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Але вперше в його хронописі 21 липня 2023 року у змішаному форматі перший повний (4-річний) випуск бакалаврів-логопедів і третій – студентів, які навчалися за скороченим терміном навчання, вирушили у великий світ.
Можна дуже по різному переживати непрості часи, а можна жити, працювати, вчитися, досягати мети, яка є безумовною складовою української перемоги у війні.
Лету впевненого і високого, сили і мужності долати усі перешкоди для втілення мрій (нехай вони будуть більшими, ніж страхи…), впевненості й віри у власні сили, бо ми ніколи не одні!
Творимо РАЗОМ, перемагаємо РАЗОМ, зростаємо РАЗОМ!
На Прикарпатті (і не тільки!) побільшало на 49 дипломованих бакалаврів-логопедів!
Пишаємося, радіємо і чекаємо у магістратурі на ОП «Інклюзія в освіті» спеціальності 016.01 Спеціальна освіта (Логопедія), яка цьогоріч розпочинає набір кафедра професійної освіти та інноваційних технологій.