Творчі зустрічі у Відні, Парижі та Празі професора Ольги Деркачової

9, 12 та 16 січня 2019 року у Відні, Парижі та Празі відбулися творчі зустрічі докторки філологічних наук, професорки Кафедра професійної освіти та інноваційних технологій, письменниці ОЛЬГИ ДЕРКАЧОВОЇ . Зокрема в українських школі “Ерудит” (Відень) та школі при церкві Святого Володимира Великого (Париж).


Ольга Деркачова розповіла учням, як пишуться казки, як працюють письменники і як книги приходять до них. Із дорослими читачами Відня, Парижа та Праги говорилося про про новинки українського літературного процесу, про письменницьку щирість та правдивість у творах.


Заходи у Відні відбулися за сприяння дирекції школи “Ерудит” (директорка Зоряна Столярчук), модераторка зустрічі – Уляна Добріка, у Парижі за сприяння дирекції школи при церкві Святого Волдимира Великого (директорка Надя Мигаль) та Українського літературного клубу (дирекорка Оксана Мізерак), модераторкою зустрічей була Любов Любчик. У Празі – за сприяння посольства України. Модретор – Олексій Севрук. Співорганізатором зустрічей виступило видавницво “Дискурсус”.