Майстер-класи у рамках міжнародного проекту MoPED

5-6 грудня 2018 року завідувач кафедри Оксана Джус і доцент кафедри Ірина Кучерак взяли участь у серії майстер-класів з інноваційних методів та методик викладання STEAM предметів в освіті в рамках міжнародного освітнього проекту 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «MoPED: Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання» програми ЄС Еразмус+ КА2.

Під час майстер-класів Естела Даукджієна, менеджер з проектів та онлайн програм Інституту інноваційного навчання Університету Вітовта Великого (Литва), поділилась досвідом використання сучасних інструментів і методів інтернаціоналізації, які можна застосовувати для проведення дистанційного навчання з студентами різних країн через віртуальну мобільність.

Усі учасники активно вчилися використовувати технології віртуальної мобільності, працюючи у групах.

Науковий співробітник кафедри педагогічної освіти Університету Турку (Фінляндія) Коен Веерманс ознайомив з методикою використання ігор та симуляцій в освітньому процесі. Він також зосередив увагу присутніх на доцільності впровадження окремих видів симуляції для вивчення певних предметів, зокрема STEAM предметів у школах.

Учасники майстер-класів взяли участь у дискусії щодо питань, пов’язаних із використанням цих інструментів викладання.